Buitenschoolse Opvang

Ons kindercentrum biedt Buitenschoolse opvang, zowel voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang als vakantieopvang voor uw kind van 4 t/m 12 jaar. Opvang van schoolgaande kinderen die aansluit op het onderwijs. Met liefde voor uw kind, maar ook aandacht voor normen en waarden.


Buitenschoolse opvang met meerwaarde

  • Eigen vervoer vanuit alle scholen in de regio Capelle.
  • Buitenschoolseopvang waarbij natuurelementen gebruikt worden om de kinderen wat aan te leren zoals waterstroming, lucht en wind, dieren natekenen en schilderen, et cetera.
  • Geopend van 7 tot 19 uur, met mogelijkheid tot warm eten tegen een symbolische vergoeding.
  • Christelijke waarden.

 

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie, bekijk de website of neem contact met ons op. Direct aanmelden kan ook.

 

Reeds bestaande locatie de Triangel in Capelle aan den IJssel


Op 6 januari jl. zijn we gestart aan de Bongerd 4 in Capelle aan den IJssel met een BSO Prinsen & Prinsessen. (Capelle-Schenkel) De naam Prinsen & Prinsessen blijft bestaan voor de BSO en de naam past geheel in de stijl van Het Louvre en Royal Kids Home.

Opvang
Ook hier bieden voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur aan en naschoolse opvang tot 19.00 uur. Tevens verzorgen we opvang in alle schoolvakanties. Nieuwjaarsdag, de beide Paas- en Kerstdagen zijn we gesloten maar verder het hele jaar open. Ieder kind ontvangt van ons een liefdevolle en respectvolle benadering ongeacht afkomst.

Huiselijkheid
De nadruk van de BSO-groepen zullen liggen op huiselijkheid (zie de foto's hiernaast), warmte en geborgenheid. Uiteraard wordt onze goede service met onder andere de mogelijkheid tot een heerlijke warme maaltijd tegen een symbolisch bedrag en de excellente kwaliteit aangeboden zoals u van ons gewend bent. Op beperkte schaal kunnen we kinderen ophalen van andere scholen in Capelle a/d IJssel en directe omgeving. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Zomervakantie
Het is verder onze bedoeling om na de zomervakantie ook dagopvang tussen 07.00 - 19.00 uur voor kinderen van 2 - 4 jaar op deze locatie aan te bieden. Voor kinderen jonger dan twee jaar en meer informatie over de startdatum graag contact met ons opnemen. (Eerder uw kind brengen is bespreekbaar) Ouders die belangstelling hebben voor de voor- en/of naschoolse opvang of gebruik willen maken van onze toekomstige dagopvang op deze locatie kunnen hun kind of kinderen aanmelden per mail of via ons contactformulier op onze website. Zodra wij uw gegevens binnen hebben zorgen we voor een intakegesprek en ontvangt u nadere gegevens.